Претседателката Билјана Иваноска се израдува: Станав Баба !!!

Претседателката Билјана Ивановска попладнево додека се одржуваше седницата на Антикорупциската комисија доби порака на нејзиниот телефон и среќна објави:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here