Апасиев продолжува со мајтапење: Ми се јави Пендаровски сака ферка, јас сам- тој и Бујар !!!

Претседателот Стево Пендаровски му порача на лидерот на ЛЕвица дека неговата мајка е почината веќе 10 години и дека физички би се пресметал со него доколку тоа му го кажел во очи.
На ова не оста покусо лидерот на Левица па еве што му одговори:

Ми се јави Пендаровски.
Ме вика на ферка, тука зад школо, у Мичурин.
Ја сам – он и Бујар!

#ВошкоПредавничка

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here