Апасиев: Видете ја сликава- Овој ме нарекол психопат !!!

Контроверзниот Апасиев продолжува да си тера мајтап со претседателот Пендсровски, после пцовката сега апасиев му покажа и среден прст !!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here