Ребека низ солзи до Бујар Османи: Без емоции не се преговара за Македонија, каде си роден, кој те школуваше, оваа земја ти даде се !!!

И вие тука и вие во Владата се нарекувате Македонци. Која мајка вас ве доела. Предавници. Ние не ги окупиравме соседите, Бугарите. Колку пари земавте, признајте. Ќе ја дознаеме вистината“, изјави пејачката Ребека пред Собранието на Македонија.
Знам дека не се плашите од народ, вие внатре сте празни. Вие не донесовте до позиција на потчинетост. Одамна требаше да кажете не, гласно не.

Го слушнав Османи рече немал емоции кога преговарал за прашањето за Македонија. Пријателе без емоции не се преговара за Македонија. Каде си роден ти министер за надворешни раобти? Кој те школуваше, каде растеше, каде се лекуваше, каде стана министер. Се ти даде оваа земја и ти немаш емоции“, додаде таа.
Скопје1

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here