Ана Бекута: На 60 години имав секс три пати на ден.

Фолк-пејачката Ана Бекута, која веќе осум години беше во врска со поранешниот српски министер, Милутин Мркоњиќ Мрка, во интервју откри за приватниот живот

Во животот најважни се љубовта, почитта и поддршката. Тоа на сите нè одржува сите овие години.

Секако дека за успешна врска е важна и страста. Јас можам да се пофалам дека во нашата врска и на 60 години кога имав имаше страст. Или, што би рекол тогаш Милутин, мерата ни е беше „три пати на ден“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here