Полицијата влезе во трагата на дојавувачите за поставени бомби

За заканувачки пораки испратени во Делчево и Кавадарци, полицијата влезе во трага на дел од дојавувачите за поставени бомби.

Ова денеска го истакна министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски кој не открива дали имаат осомничени лица.

Тој најави дека истрагата ќе биде проширена, а безбедносните служби заеднички ќе ги зајакнат капацитетите за да можат да се одбранат од каков било хибриден напад.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here