Работел со детски играчки, па се збогатил преку поправање вибратори

Бразилецот Бартоломеу Кеироз едвај спојувал крај со крај, поправајќи детски играчки во една барака, кога една пријателка му однела вибратор.

Нејзиниот вибратор се расипал, а Бартоломеу се зажалил и решил да ѝ го поправи, бидејќи, сепак, тој тоа го работи. Таа била воодушевена, а потоа дошла уште една дама.

Кеироз сега сосема доволно заработува. И понатаму најмногу се занимава со поправње играчки, но секогаш е подготвен да порави и некој расипан вибратор.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here