Вака изгледа генерал на земја без име.

Вака изгледа генерал на безимена земја. Па боли бе кога ве гледа човек, боли каквии сте станале безгласни букви во институцијата која народот најмногу ја ценеше.

Вие сте ми имале чест?
Вашата чест е на трансакциска, све друго е лага, само тоа е вистина.
Колку ли само закопавме кои паднаа бранејќи ја честа на таа униформа.

Image may contain: 2 people, people standing

Разбирам да паднете и да ве газат, ама не разбирам да останете долу згазени без да пробате да вратите на таа неправда.
Арам да ви е секој збор од заклетвата што сте го проговориле.

Kristian Jandrioski

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here