Мажот ја пратил својата сопруга да му купи бензин, но жена како жена…

Женава најверојатно слушнала дека бензинот ќе поскапи, па решила да се снабди со поголеми количини. Лошата страна е што изгледа нема шише или туба за да го пренесе бензинот, па наместо тоа употребува ќеси. Се снашла де.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here