Бензиска објавила реклама: Сите што ќе дојдат по танга ќе добиат бесплатно гориво, но наместо жени, мажи со танги чекале ред на бензиската

На една бензинска станица во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат клиенти. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле во бикини или во женска долна облека.

Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш се случило нешто неочекувано.

Главни клиенти станале мажи во женска долна облека.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here