Христијан Мицковски организира турнир во фудбалче !!!

Фудбалчиња изникнуваат во штабовите на ВМРО ДПМНЕ. Спремање за предизборниот турнир на флипери. Со ова велат од партијата се зближуваат повеќе до обичниот народ,а најдобриот се разбира ќе биде советник,а моеже и да лапне некое директорско место.

Текстот е измислен со цел да ви украдеме насмевка.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here