78 годишен старец избркал тројца разбојници со нож во охридско.

На ден 19-01 2020 во Свр Охрид пријавено е дека тројца разбојници ја скршиле влезната врата на 78 годишен старец кој живее во с. Требеништа- Охрид. 78 годишниот старец успеал со нож да ги избрка разбојниците, па останале со празни раце.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here