И работата од дома си има свој ризик: Жено, да не знаеш каде ми се панталоните?

Жената се нашминкала средила фризура, се облекла убаво, затоа што има деловен состанок преку интернет, а мажот си има свои проблеми.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here