Видео кое буди емоции: Соседите и аплаудираат на медицинска сестра додека оди на работа !!

Девојка, која работи како медицинска сестра, беше трогната до солзи откако соседите од цела улица заедно ѝ аплаудираа кога таа излегуваше од дома за да оди на работа и да се бори со коронавирусот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here