Еве нешто паметно од политичките партии: Вмро и Сдсм се здружија и заеднички даваа крв.

Голема крводарителска акција се одржа денес во Штип. Многу граѓани се одзваа на повикот на Црвенит крст и Трансфузиологија и даруваа крв. Раката за хуманост и донација, ја засукаа и ВМРО и СДСМ, па меѓу дарителите имаше и голем број нивни членови…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here