Ова видео е повеќе гледано од сите пресови на министерот: Ќе му кажам на Венко Филипче дека имаш корона.

Дефинитивно го имаме видеото на неделата, видео запис кој што ги помина сите рекорди во гледаност, па дури и пресовите на министерот за здравство, видеото е споделено на неколку социјални мрежи, каде што ако се соберат вкупната бројка на гледаност за неколку денови е нов рекорд. Со зборовите ќе му кажам на Филипче започнува видеото, но ви препорачуваме да го преслушате неколку пати каде ќе ги слушните сите гласови и во позадина и во преден план, видео во продолжение:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here