Да му помогнеме на нашиот Македонски Бранител Андон Поп Чотров (Доне) кој колку може!

Да му помогнеме на нашиот Македонски Бранител Андон Поп Чотров (Доне) кој колку може! Андон со овој проблем се мачи уште од 2018 година кога имавме средба и го посетив во една од болница во Скопје.Да помогнеме да се излечи нашиот бранител ,крајно време е.

Македонците од Канада можат да испратат monogram или westernunion,можете да ми пишете порака ако сакате да помогнете .

Превземено од Драган Угриновски:

БИДЕТЕ ХУМАНИ !!!

ПОТРЕБНИ СЕ ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА ЗА ПЛАЌАЊЕ НА БОЛНИЧКО ЛЕКУВАЊЕ НА НАШИОТ БРАТ, МАКЕДОНСКИ БРАНИТЕЛ ОД 2001 ГООДИНА , АНДОН ПОП ЧОТРОВ!!!

НА НАШИОТ БРАТ АМПУКТИРАНО МУ Е ДЕСНОТО СТОПАЛО, НО ПОРАДИ ПРОПРАТНИОТ ДИЈАБЕТЕС РАНАТА СЛАБО МУ ЗАРАСНУВА.

АНДОН СЕ НАОЃА НА ПОСОПЕРАТИВНО ЛЕЧЕЊЕ ВО БОЛНИЦАТА АЏИБАДЕМ СИСТИНА,

ДОКОЛКУ НЕ ОБЕЗБЕДИМЕ ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА ЌЕ МОРА ДА ЈА НАПУШТИ БОЛНИЦАТА ИАКО РАНАТА НЕ Е ЗАРАСНАТА И КРВАРИ.

ГИ ПОВИКУВАМ СИТЕ ХУМАНИ ГРАЃАНИ, ПАТРИОТИ, МАКЕДОНЦИ, ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА НАШИОТ БРАТ БРАНИТЕЛ, СО ФИНАНСИСКА ПОМОШ ДА МОЖЕ ДА СЕ ПЛАТАТ ТРОШОЦИТЕ ДО КОНЕЧНО ИЗЛЕКУВАЊЕ.

ЗА НЕГОВИОТ ПАТРИОТИЗАМ НЕ ТРЕБА ДА ЗБОРУВАМ.

НЕГОВА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА Е ВО СТОПАНСКА БАНКА а.д. БИТОЛА СО БРОЈ 500600017787275, НА ИМЕ АНДОН ПОП ЧОТРОВ.

СЕ КОМПЛЕТИРААТ И ДОКУМЕНТИ ЗА ОТВАРАЊЕ НА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА ВО А1.

СИТЕ КОИ МОЖЕТЕ И САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ МОЖЕТЕ ДА УПЛАТИТЕ КОЈ КОЛКУ САКА, КОЈ КОЛКУ МОЖЕ, КОЈ КОЛКУ МИЛУВА.

ОДНАПРЕД БЛАГОДАРАМ НА СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ !!?

Фотографија на Bobby Temelkov.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here