Наставничка од Неготино: Не можев да не ги видам моите ученици па макар и од далеку (Видео)

Наставничката Цанка Костова од Основното училиште „Страшо Пинџур“ во Неготино реши да ги изненади своите ученици кои, наместо во училница, последното тримесечје следеа настава од дома. Коронавирусот не дозволи годинава децата да си ја гушнат наставничката, која, пак, на еден убав начин реши да им исцрта насмевки на лицата.
извор:деца мк

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here