Зоран Заев јавно да одговори кој ги убил Страшо Пинџур, Мирче Ацев, Кузман Јосифовски – Питу, Христијан Тодоровски – Карпош И.Т.Н.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here