И покрај што овој Јутјубер вози Ламбурџини и прави стотици илјади евра, се исплашил од Битолчанецот Ритко Мемедов?!

Дали во најава е нова сајбер војна помеѓу Битолченецот Ритко Мемедов и српскиот познат јутјубер Богдан Илиќ, попознат како Бака Прасе. Кога зборуваме за Бака Прасе преку неговиот јутјуб канал прави стотици илјади евра и живее гламурозен живот, но исто така за само еден час има заработено неверојатни 7.063.250 динари од продажба на гардероба преку онлајн продавницата. Но, не се рекло топката се врти, дојде време еден од најбогатите балкански Јутјубери да му љубомори на битолчанецот Ритко Мемедов од Баиро?

Во продолжение погледнете го видетото за да дознаете за што се работи…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here