Ексклузивно видео: Дрвокрадци пустошат низ Струмица- Шумската полиција ја нема никаде…

Дрвокрадците ги соголеа шумите во струмичко реагираат Струмичани. Како што кажуваат и сами со моторни пили и секири дрвокрадците од ден за ден се зголемуваат а шумската полиција ја нема никаде…
Во продолжение ви го прикажуваме видеото кое е прикачено на социјалната мрежа Твитер.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here