Честиташе со “Браво” – па следеше од лавина на урнебесни коментари

Министерката за одбрана по вчерашната победа на фудбалската репрезентација на Македонија напиша само Браво . После тоа следеше лавина од коментари а некои од нив беа урнебесни„Не знае кој ги даде головите“, прашања за која земја таа навивала бидејќи повторно избегна да пише Македонија, се само дел од коментарите кои осамнаа на статусот на Министерката за одбрана по вчерашната победа на фудбалската репрезентација на Македонија.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here