Aктерката со која пораснаа голем број генерации денес полни 74 години !!!

Денес Шенка има 74 години и сеуште е активна во својата професија! Слободно може да се каже дека е една од најдобрите актерки во Македонија.
Впечатлива, извонредна, прекрасна…како ретко кој во својата плодна кариера одиграла баш се! Таа беше и сеуште е заштитен лик на македонската телевизија. Да и посакаме среќни пензионерски денови барем до 100ка!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here