Апасиев до Талат го кршиш Деловникот, а тој враќа: „Тргни се од тука“ (Видео во живо)

Апасиев му укажува на Талат дека го крши Деловникот и стои пред него, а тој враќа: „Тргни се од тука“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here