Молитвите не помагаат секогаш: Руски поп има црн појас во аикидо, исто така добро знае да ракува со мечеви. (Видео)

Валериј Колесњиков покрај неговата работа како свештеник има и црн појас, тој со овој спорт почнал да се занимава од неговото рано детство, а исто така добро знае да ракува и со мечеви.
Во продолжение ппогледнете за што станува збор:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here