Шекеринска со моќна маичка: Во одбрана на здравјето, вакцинирајте се!

„Во одбрана на здравјето – вакцинирајте се! Да го заштитиме своето здравје и да придонесеме за колективното. Доколку не сте вакцинирани пријавете се на vakcinacija.mk“, напиша Шекеринска на Фејсбук.

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, на Фејсбук се пофали дека денеска се вакцинирала против коронавирусот.

Во одбрана на здравјето – вакцинирајте се! Да го заштитиме своето здравје и да придонесеме за колективното. Доколку не сте вакцинирани пријавете се на vakcinacija.mk“, напиша Шекеринска на Фејсбук.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here