Ајфеловата кула осветлена со хидрогенска енергија

За да се прикаже дека обновливата хидрогенска енергија ќе има влијание врз општеството, Ајфеловата кула е осветлена со хидрогенска енергија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here