Се обиде на полицијата да и побегне со трактор. (Видео)

Мтогупати сме гледале како во Македонија така и низ светот како со бесни автомобили и мотори некои лица се ибидуваат да и побегнат на полицијата. Но никогаш не сме виделе како некој се обидува да побегне од полицијата со трактор. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here