Актерот Горан Стојановски- Кирил Пецаков е кандидат за народ и од народ, човек со срце и душа.

Од ден за ден поддршката за кандидатот за градоначалник на Општина Охрид Кирил Пецаков е поголема, позади него седи успешен тим покажан и докажан во својата работа, тој е поставен од народ за народ како ште вели мега популарниот актер Горан Стојановски.

Нема кој не го знае Д-р Пецаков, успешен во секоја област, докажан и покажан со дела а не со зборови како досегашните градоначалници.

Охриѓани конечно го добија вистинскиот човек. Видео Тука

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here