Грешката е поправена: Сугарески “излезе од зад решетки” (Фото)

Пред неколку дена на социјалните мрежи се раширија фотографии од плакат на кандидатот за градоначалник на СДСМ Прилеп, Горан Сугарески, залепен зад решетки од порта во центарот на градот
Граѓаните фаќаа сеир и коментираа дали се работи за интуиција или реална поддршка за Сугарески…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here