Борко Ристовски го поддржа Зафировски

Докторот Оливер Зафировски, кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалник на општина Карпош доби поддршка од Борко Ристовски. Зафировски истакна дека спортот е важен дел од неговата програма.

„Спортот го гради и јакне телото, а со тоа и духот!

Во здраво тело здрав дух. Благодарам на Борко и комисијата за спорт на ВМРО-ДПМНЕ за поддршката која ја добивам“ – истакна тој.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here