Филиповски кон Муцунски: Вие сте цело време на државна ЦИЦКА.

Кандидатот за градоначалник на Аеродром Александар Филиповски во дебатата на „Само Вистина“ на Канал 5 му упати порака на кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ Тимчо Муцунски дека излегува на пресконференции на кои соопштува невистини.

Кога ќе излезете на прес треба да зборувате вистина. Мојата фирма е 45 години стара фирма. Не може Вие мене да ми кажувате за мојата фирма. Вие 8 години сте на државна цицка. Тој вели дека Муцунски му се јавил да има фер кампања, но веќе 6 дена гледа нефер однос од страна на опозициската партија.

Кога ќе излезете на прес треба да зборувате вистина. Мојата фирма е 45 години стара фирма. Не може Вие мене да ми кажувате за мојата фирма. Вие 8 години сте на државна цицка. Тој вели дека Муцунски му се јавил да има фер кампања, но веќе 6 дена гледа нефер однос од страна на опозициската партија.

Во урбаниот дел не постои можност за такво нешто, но во руралниот нема. Вие лажете константно, вие од матрицата на вашата партија не излегувате, додаде Филиповски.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here