Кондовски: Мојата кампања е лице на тоа како ќе ја водам општината!

Мојата кампања е лице на тоа како ќе ја водам општината!

Видео Тука

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here