Денес Унија на млади сили од ОК Охрид денот го посвети на пазарџиите заедно со кандидатот за градоначалник Кирил Пецаков

Денес Унија на млади сили од ОК Охрид денот го посвети на пазарџиите заедно со кандидатот за градоначалник Кирил Пецаков и кандидатите за советници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за Обнова на Македонија.
Поделивме рекламен материјал, разменивме неколку идеи и предлози со граѓаните и пазарџиите.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here