Ќе поднесеме иницијатива за поддршка на младите брачни парови !!!

Ќе поднесеме иницијатива за поддршка на младите брачни парови, во насока на зголемување на наталитетот.

Заокружете 98
За Просперитет
За Охрид

Охрид има ПЛАН Б

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here