Охрид и Лакочереј заслужуваат подобра иднина и проекти во интерес на сите, рече на денешната прес конференција Александра Настоска

Охрид и Лакочереј заслужуваат подобра иднина и проекти во интерес на сите, рече на денешната прес конференција Александра Настоска кандидат за советник од ВМРО ДПМНЕ.

-За таа цел гарантираме:
Изградба и доизградба на канализационен систем во Долно и Горно Лакочереј.
Асфалтирање на главни и споредни улици и проширување на дел од нив. Одржувањето на улиците во Долно и Горно Лакочереј има да биде наша континуирана задача и обврска.
Изградба и реконструкција на детски современи игралишта во Долно и Горно Лакочереј.

За Долно Лакочереј се обврзуваме на реконструкција на ПОУ „Кочо Рацин“.
За Горно Лакочереј гарантираме Санација на Домот.
Заокружи 7 за Промени, Проекти, Победи!
7 за Д-р Кирил Пецаков и ново советничко мнозинство од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“, повика Настоска.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here