“Охрид има План Б”: Ќе поднесеме барање за промена на ГУП

Ќе поднесеме барања за:
-Промена на ГУП , која промена ќе овозможи ширење на градот кон околните населби и рабови.
98
За Просперитет
За Охрид
Охрид има ПЛАН Б
-велат од Независната листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here