Градоначалникот на Охрид се пофали со новата трибина, а таму полни вреќи со песок вода да не влегува !!!

Константин Георгиески денеска се пофали со новата трибина на стадионот, а таму се поставуваат вреќи со песок за да не навлезе вода од дождот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here