Да и помогнеме на Даниела во битката со подмолната болест, да донираме средства!

Даниела Спасовска (36 години) мајка на три малолетни деца, боледува од карцином и потребни ѝ се значителни финансиски средства за понатамошно лекување и нормално функционирање.
Да ја покажеме нашата хуманост на дело и да донираме!
Сите хумани граѓани средства можат да донираат на жиро сметката од мајката на Даниела.
320500026947066
Централна кооперативна банка
Снежа Стојчевска
Можете да ја контактирате мајката Снежа Стојчевска од Кратово на телефонскиот број 078466478.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here