Твитерџии веднаш му извадија бугарско државјанство и на Шилегов

По денешната прес конференција на славјанка Петровска од СДСМ која презентираше бугарско државјство на извесна Даниела Арсовска, заборавајќи дека кандидатката за градоначалник на Скопје се вика ДАНЕЛА, а не Даниела, веднаш следеше реакција на твитерџиите кои креираа бугарско државјанство, налик на тоа што го презентираше Петровска и за Петре Шилегов.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here