Охрид се дави во смет: Дива депонија на неколку стотини метри од Езерото, кај спортскиот центар

Купишта ѓубре, исечени гранки, шут, санитарен отпад…

Ваква е сликата од дивата депонија што се наоѓа на само неколку стотини метри од брегот на Охридското Езеро, во непосредна близина на спортскиот центар.

Ако се мислите кај да го фрлите вашиот отпад (било каков) слободно на новата депонија Спортски центар 😉 😡… И право да кажам, ми се см’чи веќе да постирам и да пишам за вакви и слични дејствија з’ш гледам дека немат никаков ефект… во фејсбук групата Пишувајте за Охрид реагираат граѓани незадоволни од негрижата за градскиот изглед.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here