Лиде на Венко објави нова песна: ”Не сакам повеќе сурат да ви видам”

Лидија Гиновска, позната како Лиде Лиде или Лиде на Венко објави нова песна. Својот најнов сингл, таа им го посвети на шефовите, а како што вели била инспирирана од многуте нејзини работни места и раководители.

„Имаше премногу да се напише,од мобинг до секаков вид малтретирање. Меѓутоа една песна толку дозволува. Текстот се базира на вистинити настани, секоја сличност е намерна. Воедно ќе се препознаат многу шефови со такво однесување. Бидете природни со свои мислења и ставови и не се упикувајте на никој“, вели Лиде.

Претходно таа ги објави песните „Ало министре“ и „Лиде на Венко“ кои ги посвети на министерот за здравство Венко Филипче, како и „Песната за Гугл“ на англиски јазик.

Таа стана популарна лани за време на карантинот, додека пишуваше забавни коментари за време на прес-конференцијата на министерот Филипче, наведувајќи дека е вљубена во него и дека сака да пијат кафе заедно.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here