Левица се повлекува од барањето за гласање недоверба на Владата?!

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев, се повлекува за гласање на недоверба на Владата, со што нова иницијатива нема да има, дознава Лидер од партиски извори.

Повлекувањето на двајцата пратеници од политичката партија Левица, доаѓа по притисокот од пратеникот на Алтернатива, Реџепи Скендер.

Со одлуката на Апасиев да се повлече од списокот, се елиминира потребата од поднесување на нова иницијатива за гласање на недоверба на Владата.
Пишува: Лидер

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here