Градоначалникот на Кисела Вода: Пронашол картичка на улица, па гo поканил сопственикот нa кафе за да му ја врати !!

Доаѓајќи накај општина Кисела Вода, на паркингот пронајдов картичка на име на Мишко Стојчевски.
Сакам да ве замолам да помогнеме оваа објава да стигне до сопственикот со цел побрзо да си ја земе, затоа што тука можеби се наоѓа неговата заработка, а господинот најверојатно е загрижен.


Да нема грижи, картичката е на сигурно и го поканувам во мојот кабинет да си ја подигне во секое време. Ќе биде почестен и кафе. Да помогнеме! – Напиша Орце Ѓорѓиевски на својата фејсбук страница:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here