Тоа ти е кога немаш среќа: Жената што се ожени сама за себе, сега се разведува !!

Не постои ништо погрешно во тоа да се разведете од некој со кој повеќе не ви оди од рака, но што ако сте личноста од која треба да се разведете токму вие?

33-годишната Бразилка Крис Галер во септември одлучила да застане на лудиот камен и да се венча сама со себе. Претходно Крис спомнувала дека се изморила од мажите и дека е најсреќна сама со себе.

Говорејќи за својот брак, Крис изјавила дека била среќна додека траело. Одлучила сега да се разведе бидејќи го пронашла “оној вистинскиот”.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here