Натчовечки напори, студ, солзи- Mакедонските алпинисти, Ирина и Лазе. Неодамна го освоија Ама Даблам.

Натчовечки напори, студ, солзи, опасни ситуации, но и насмевки од среќа… Подвиг на македонските алпинисти, Ирина и Лазе.
Неодамна го освоија Ама Даблам, еден од најтешките врвови на Хималаите и ни раскажаа за нивните премрежја низ студените височини.

Видео Тука

Автор: Toshe Ognjanov
.
.
.
Глас на Америка

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here