Јосиф беше заведен од секта, вели мајката на момчето од Скопје кое беше пријавено за исчезнато !!

Пронајден е средношколецот Јосиф по кој се трагаше два дена.

Неговата мајка, која и натаму е потресена од тоа што ѝ се случи, сподели за „А1он“ дека полицијата успеала да го лоцира. Според неа, тој бил заведен од секта од страна на лице кое се претставувало како бездомник.

Неговата мајка, која и натаму е потресена од тоа што ѝ се случи, сподели за „А1он“ дека полицијата успеала да го лоцира. Според неа, тој бил заведен од секта од страна на лице кое се претставувало како бездомник.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here