На 77 годишна бабичка ѝ се запалило „Пунтото“- Го возела само во прва брзина..

И преголемата внимателност може да биде штетна, ако не е во насока на правилата.
Пред неколку месеци се случила вистинска драма со 77 годишната Бабичка од Бјеловар.

„Не возев пет месеци, влегов во автомобилот и се упатив кон центарот на градот.
Се сеќавам дека се префрлив на прва брзина и тргнав. Бидејќи барав место за паркирање, возев полека, го паркирав автомобилот и отидов во град. Мојата куќа е оддалечена само еден километар од Деметрова, каде што го оставив автомобилот.

Кога се вратив за еден час, полицијата и пожарникарите беа на улица. Бев шокирана кога ги видов како стојат покрај мојот автомобил, што беше покриен со пена. Ми рекоа дека се запалил “, изјави 77-годишната сопственичка на возилото Fiat Punto.

Жената од Бјеловар рече дека го возела автомобилот само со прва брзина, објави Index.hr.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here