Мачката на муфтијата Муарем Зукорлиќ ни после два месеци не сака да го напушти неговиот гроб.

Мократа мачка се уште е таму каде што беше пред два месеци, судејќи по објавите на социјалните мрежи. Иако гробот на муфтијата е покриен со снег, жолтата, премрзната мачка не оди никаде.

Според раскажувањата на неговите најблиски муфтии, Зукорлиќ бил голем љубител на животните, очигледно оваа љубов на овој начин му ја враќа еден од неговите миленици. Таа не сака да замине. прнеоси „ N1 “.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here