Уште една лажна награда игра, овој пат на мета се најде нашата позната пејачка-Каролина доделува од 20.000 до 100.000 денари

Според наградната игра, Каролина доделува од 20.000 до 100.000 денари, начинот на добивка е многу едноставен, а покрај Каролина, во ова „дарување“ е „вклучен“ и сопругот на пејачката, уметникот Михаил Корубин.

На лажниот Фејсбук профил на кој е спроведена лажната наградна игра се поставени фотографии од Kаролина, како и фотографии на кои се прикажани големи суми на пари, евра, долари и секако детално се наведени правилата за учество.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here